Recente Tweets

 do 19-apr
Elk kind heeft maar 1 kans op een goede start in het leven, niemand kan die overdoen. Over de risico’s, maar vooral de kansen rondom de eerste 1000 dagen van een kind, schreef Tessa Roseboom een hoopvol boek: https://t.co/RUmHiw1kyc
 wo 11-apr
(Voor)lezen in de thuistaal (@marinellaorioni #lezencentraal2018):
 di 10-apr
Van onze eigen boekhandel @ReadshopKarssen krijgen alle kinderen die mee doen met de @VoorleesExpress het boek Raad eens hoeveel ik van je hou cadeau! Wat een warm gebaar weer van deze betrokken boekverkopers. @Geefnboekcadeau
 do 29-mrt
@CU_gemBR @ralphsegers @WZuyderduyn @CJGMH @johannesbouwens @gem_BR @VVDBodegravnRee Het diner met Gert-Jan Seegers was ook al een leuk idee van jullie! Iets dergelijks voor nieuwe raadsleden, maar dan meer interactief, lijkt me een mooie voortzetting. Maar nu eerst de installatie en daarna het Paasfeest. Gezegend Pasen allemaal.
 do 29-mrt
Leuk initiatief in Zoetermeer! Informatief ontbijt voor nieuwe raadsleden. Zullen wij dat ook doen met sleutelpartijen Sociaal Domein @ralphsegers @CU_gemBR @WZuyderduyn @CJGMH @johannesbouwens @gem_BR @VVDBodegravnRee?
 do 29-mrt
@Arie_DeGroot Dank je wel Arie! We konden je mooie toespraak volgen via de live stream. Mooi dat je aandacht vroeg voor kinderen. En gefeliciteerd met je lintje! We komen elkaar zeker nog tegen.