Nieuws

 21-okt-22
Wat een prachtig kado hebben we gekregen! Vanuit Rabo ClubSupport heeft Bureau Bousa €561,05 ontvangen. Heel veel dank aan iedereen die zijn of haar stem op ons heeft uitgebracht! #Rabobank #BureauBousa #kansengelijkheid
 24-sep-22
Het officiële afscheid van Wieneke Icke als directeur van Bureau Boussa. Namens de gemeente sprak wethouder Elly de Vries veel dank en waardering uit voor haar pionierswerk voor taalontwikkeling bij kinderen met een achterstand en bood haar een notenboom aan in het Limespark. https://t.co/9MbsQTAR90
 12-sep-22
Ben je klant bij Rabobank Rijn en Veenstromen? Dan kun je Bureau Bousa steunen via RaboClubsupport! Breng je stem uit en help ons zodat wij kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben kunnen helpen!
 11-sep-22
Wieneke Icke neemt afscheid van haar Bureau Bousa: ‘We hebben duizend kinderen kunnen helpen’ ad.nl/alphen/wieneke…
 31-aug-22
Bureau Bousa heeft een nieuwe 'chief'. Vandaag is met enig ceremonieel de totem van de organisatie doorgegeven aan Kirsten van Nieuwkoop, met de zegen van @touria01 als oermoeder van onze stichting. We hebben alle vertrouwen in Kirsten als nieuwe directeur en wensen haar succes.
 26-aug-22
Nieuwe bestuurder Bureau Bousa: Kirsten van Nieuwkoop. Met veel ervaring als directeur en manager in de zorg en een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie een waardevolle aanwinst voor Bousa én voor de gemeente. We wensen haar veel succes in haar nieuwe rol!