Nieuws

 vr 21-okt
Wat een prachtig kado hebben we gekregen! Vanuit Rabo ClubSupport heeft Bureau Bousa €561,05 ontvangen. Heel veel dank aan iedereen die zijn of haar stem op ons heeft uitgebracht! #Rabobank #BureauBousa #kansengelijkheid
 za 24-sep
Het officiële afscheid van Wieneke Icke als directeur van Bureau Boussa. Namens de gemeente sprak wethouder Elly de Vries veel dank en waardering uit voor haar pionierswerk voor taalontwikkeling bij kinderen met een achterstand en bood haar een notenboom aan in het Limespark. https://t.co/9MbsQTAR90
 ma 12-sep
Ben je klant bij Rabobank Rijn en Veenstromen? Dan kun je Bureau Bousa steunen via RaboClubsupport! Breng je stem uit en help ons zodat wij kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben kunnen helpen!
 zo 11-sep
Wieneke Icke neemt afscheid van haar Bureau Bousa: ‘We hebben duizend kinderen kunnen helpen’ ad.nl/alphen/wieneke…
 wo 31-aug
Bureau Bousa heeft een nieuwe 'chief'. Vandaag is met enig ceremonieel de totem van de organisatie doorgegeven aan Kirsten van Nieuwkoop, met de zegen van @touria01 als oermoeder van onze stichting. We hebben alle vertrouwen in Kirsten als nieuwe directeur en wensen haar succes.
 vr 26-aug
Nieuwe bestuurder Bureau Bousa: Kirsten van Nieuwkoop. Met veel ervaring als directeur en manager in de zorg en een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie een waardevolle aanwinst voor Bousa én voor de gemeente. We wensen haar veel succes in haar nieuwe rol!